Diner bij Dertien in Rotterdam

Wat een sfeer straalt Dertien uit. Je vergeet direct al je zorgen als je plaatsneemt in de gezellige ‘huiskamer’. Of het eten net zo spraakmakend is… Je leest het in deze review!

8.3 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
De website van Dertien laat veel te raden over. Na goede verhalen van een collega gingen we er op uit: dineren bij Dertien. De inrichting is helemaal onze smaak, alles van oud hout, bruine leren stoelen, stoere kasten. Zelfs de menukaart is een attractie, die hangt in grote letters aan de muur. Het kan dus zijn dat je even je benen moet strekken om de kaart te lezen. Er staan niet enorm veel gerechten op de kaart, maar dat is wat mij betreft eerder een zegen dan een vloek. Van meer wordt het niet perse beter. We kozen een fles wijn, de Rosenberg (€ 34 per fles). Een droge witte wijn, met een klein zoet randje. Als voorgerecht koos ik de ‘geit/koolraap’. Geen idee wat het exact inhield, maar we proberen het gewoon. Het was een schitterend gerechtje met mals geitenvlees en koolraap in ovalen plakken gesneden. Heerlijk!Als hoofdgerecht kozen we de heek (vis), met snijbiet, champignonnetjes, octopus en een saus van pastinaak. Wat was de vis lekker! Ook de garnering was lekker en creatief, niet iets waar je op zou komen als combinatie van ingrediënten.Dertien is een restaurant waar je zeker heen moet gaan als je van lekker tafelen, een uitdaging in gerechten en combinaties van verschillende smaken houdt!

Meer info?
Bezoek aan: Dertien
Te: Schiedamse Vest 30, Rotterdam
Op: 30 november 2014
Website: www.dertienrotterdam.nl


Ben jij ook bij Dertien geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!