Meteen naar de inhoud

Geniet glutenvrij. Opscheppen 2 is uit!

Het nieuwste glutenvrije kookboek is vandaag officieel gelanceerd: Opscheppen 2! Een boekje vol verhalen en glutenvrije recepten voor liefhebbers van eten. Koken en lezen vanuit één boek.
Glutenvrij genieten met Opscheppen 2
Opscheppen 2 staat voor glutenvrij genieten. Dat doen we heel graag en het liefst de hele dag: bij de koffie, bij de borrel en bij het diner. Tijdens het maken van Opscheppen 2 zijn vele gerechten uit onze keuken gekomen en alleen de allerbeste hebben een plekje gekregen in het boekje. De bananencake is onze favoriet bij de koffie. Maar ook tegen de notenrotsjes zeggen we geen nee. 😉 Of neem je toch een heerlijke cracker?
Net voordat de borrel start lees je de biertest waarin we met een proefpanel op zoek zijn gegaan naar het lekkerste glutenvrije biertje. En die hebben we gevonden! Ook staat er genoeg lekkers op tafel, van kleine hapjes tot burgers en pizza. Stuk voor stuk glutenvrij.
De afsluiter van de dag is het diner. Of je nu snel door moet of uitgebreid de tijd hebt, je vindt altijd iets lekkers. Zelf pastasaus maken of een heerlijke soep. Daarna het dessert… Sorbetijs van aardbeien! Of het bananencacaotoetje, die ziet er zo mooi uit. Gelukkig morgen weer een diner om iets lekkers te maken.

Met Opscheppen trakteer je niet alleen jezelf. Van elke Opscheppen gaat een deel van de opbrengst naar de Maag Lever Darm Stichting. Zo laten we met z’n allen nog meer mensen genieten van lekker eten.
En we hebben ook nog een cadeautje voor jou: je bestelt Opscheppen 2 nu zonder verzendkosten! 🙂

Kies je favoriete optie en bestel Opscheppen 2 nu met gratis verzending:

Wil je meer weten over het kookboek Opscheppen 2? Klik hier.
Groetjes, Stefan & Ilona