Meteen naar de inhoud

The Welsh Bakestone in Den Haag – Glutenvrije bakkerij

Een volledig glutenvrije bakkerij. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. We gingen er langs om te kijken wat voor lekkers er allemaal te koop is… 

Een beetje verstopt in een wijk in Den Haag vind je The Welsh Bakestone, de glutenvrije bakkerij van Yvette. Op haar tweede jaar werd coeliakie geconstateerd en ook vier van haar kinderen hebben coeliakie. Yvette was niet tevreden met het aanbod van glutenvrije producten. Voor haar was er maar een oplossing: zelf de keuken in. En met succes: een bakkerij vol lekkers is het resultaat. Koekjes, broden, taarten… alles is te koop.
Op goed geluk gingen we langs bij de bakkerij en ondanks dat het al wat later op de middag was, was er gelukkig nog het een en ander te koop. Het is dus aan te raden producten vooraf via de website te reserveren. Er was te veel keuze, dus liepen we met vele soorten taartjes de deur uit. Ook krentenbollen en brood gingen mee om te proberen.
De taartjes waren stuk voor stuk heerlijk. Het bietenbroodje was niet helemaal onze smaak, misschien net iets te spannend voor ons 😉 Het gewone brood daarentegen was perfect. We hadden nog nooit zo’n mooi glutenvrij brood gezien, wauw!


Bakkerij: The Welsh Bakery
Bezocht op: 13 april 2019
Adres: Loggerstraat 11, Den Haag
Website: thewelshbakestone.nl
Psst! Op zoek naar lekkers voor in de keuken? Opscheppen 2, het glutenvrije kookboek van metzondergluten.com, is er voor slechts 9,95 met gratis verzending binnen Nederland. Koop Opscheppen 2 nu.