Meteen naar de inhoud

Bestel Opscheppen 2 – Glutenvrij kookboek

Een boekje vol verhalen en glutenvrije recepten voor liefhebbers van eten. Heerlijk koken en lezen vanuit één boek. Opscheppen 2 is nu te bestellen.
Ook ons nieuwe kookboek is uit: Geniet Glutenvrij. Het nieuwe kookboek en Opscheppen 2 zijn ook samen als voordeelpakket verkrijgbaar in de webshop!
Glutenvrij genieten met Opscheppen 2
Genieten doen we graag, het liefst elke dag. En Opscheppen 2 laat je genieten. In het boekje van zo’n 100 pagina’s dik vind je recepten en verhalen voor bij de koffie, bij de borrel en bij het diner. Wat maak je bij de koffie? Wat is het lekkerste glutenvrije biertje? En hoe zet ik makkelijke, glutenvrije gerechten op tafel? Je leest ‘t in Opscheppen.

In Opscheppen 2
Recepten
Veel lekkere recepten voor bij de koffie, bij de borrel en bij het diner. Wat dacht je van bananenbrood, gevulde choco-brokken, pizza, groenteburgers… Hmmm! Allemaal glutenvrij en vegetarisch. En de meeste recepten zijn ook melk- en lactosevrij.
Verhalen
Met Opscheppen in de hand heerlijk onderuit gezakt op de bank. Lees onder andere over het lekkerste glutenvrije biertje in de biertest, meer over koffie en de glutenvrije lifestyle in één van de korte verhalen.
Support voor de MLDS
Met Opscheppen steun je ook de Maag Lever Darm Stichting. Van ieder verkocht exemplaar gaat er € 1 naar de stichting, maar liefst 10% van de omzet. Zij hebben als doel maag-, lever- en darmziekten te voorkomen en het leven van patiënten te verbeteren. 

 

Bestel Opscheppen 2 in de webshop:
Bestel

 

Ook pers is enthousiast over Opscheppen 2

Algemeen Dagblad
“Glutenvrij eten lastig? Dit kookboek zegt van niet!”
PZC
“Een boek met recepten voor glutenvrije gerechten.”
Delftse Post
“Glutenvrij kookboek voor goed doel.”
IJssel en Lekstreek
“Jarenlang ervaring met glutenvrij dieet.”
De Faam
“Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de Maag Lever Darm Stichting.”