Meteen naar de inhoud
 

Over metzondergluten

 

Waarom metzondergluten.com?

Wij bieden je tips, recepten en meer rondom een glutenvrije leefstijl. Daarnaast voorzien wij je met onze webshop in een ruime keuze aan duurzame (cadeau)artikelen rondom eten, drinken en verzorging. Ook aan de glutenvrije kids wordt gedacht!

 

 

Optimaal glutenvrij

tips, recepten en reviews

 

Glutenvrij kookboek

Geniet glutenvrij

 

Webshop

duurzame artikelen

 

Gratis verzending

Vanaf € 24,95 (NL)

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Stefan & Ilona, de makers van metzondergluten.com.

2013 was het… We zaten gezellig in een restaurant en toen kwam het hoofdgerecht. Dat van Stefan prachtig opgemaakt, dat van Ilona kaal, zonder sausjes of gezelligheid, want ja ‘die was glutenvrij’. Toen wisten we het: we gaan tips delen over glutenvrij eten. Want met of zonder gluten, eten moet voor iedereen een feestje zijn!

Ons verhaal

Wat begon met tips om lekker uit eten te gaan, werd al snel uitgebreid met recepten, tips voor stedentrips en zelfs eigen kookboeken. In 2016 kwam ons eerste kookboek uit, in 2018 de tweede en in 2020 het derde kookboek alweer! Inmiddels verkopen we niet alleen kookboeken, maar hebben we een uitgebreide webshop met natuurlijk onze boeken, maar ook duurzame artikelen rondom eten en drinken en natuurlijke verzorgingsproducten. Ook voor knutselmateriaal speciaal voor de glutenvrije kids kun je bij ons terecht! En zoek je een cadeautje? Ook dat verzorgen wij heel graag voor je! Met veel liefde versturen wij de mooiste brievenbuscadeaus. Kortom; een site vol heerlijke recepten, tips om glutenvrij uit eten te gaan en te reizen en inspiratie en webshop voor de duurzame kookliefhebber en cadeau-ideetjes!

 

Samenwerken?

Dat kan, leuk! We zijn experts in receptontwikkeling, kunnen helpen bij glutenvrij advies voor horeca of particulieren, het reviewen van producten of kunnen als ruim ervaringsdeskundigen rondom glutenvrij eten en leven op allerlei vlakken behulpzaam zijn! Organiseer jij een evenement? Misschien kunnen wij ook daar een bijdrage leveren. Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com en we bespreken de mogelijkheden.

 

We horen graag van je!

Tips, ervaringen of een vraag? We horen graag van je. Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com. Je vindt ons ook als @metzondergluten op Facebook en Instagram. Groetjes! Stefan & Ilona.