“Glutenvrij of niet, weet waar je lekker eet!” Met die gedachte zijn wij, Ilona en Stefan, in 2013 de website metzondergluten.com gestart. Onbezorgd uit eten gaan moet voor iedereen mogelijk zijn, waarbij het niet uit hoeft te maken of je coeliakie hebt of niet. Ilona heeft een glutenintolerantie, coeliakie dus. Stefan niet. Waar kan je allebei lekker en onbezorgd eten?
Metzondergluten.com brengt twee werelden samen en schrijft reviews over restaurants bekeken vanuit een persoon mét glutenintolerantie en een persoon zónder glutenintolerantie. De reviews worden geschreven over restaurants uit het hele land. Maar de Zeeuwse roots van Ilona zorgen ervoor dat metzondergluten regelmatig in Zeeland te vinden is. Ook wordt de geboorteplaats van Stefan, Capelle aan den IJssel, en de omliggende steden veel bezocht.

Naast uit eten gaan houden we van reizen, je zult dan ook regelmatig een stedentrip tegen komen op de site. Daarin vind je de spots die je echt niet mag missen.
En natuurlijk gaan wij niet altijd uit eten. Daarom zetten we onze favoriete recepten ook op de site 🙂
In 2016 is ook het eerste magazine uitgekomen: Opscheppen. Een boekje vol interviews en recepten voor liefhebbers van eten. Nummer 1 is helemaal uitverkocht, nummer twee stond al snel op de planning en is nu ook verkrijgbaar! 🙂 
Zakelijk samenwerken of adverteren?
Dat kan! Kijk op de pagina Zakelijk voor alle informatie. Iets opsturen? Dat kan, naar Laan van Bentvelsen 60, 2614 KH in Delft. (Geen bezoekadres)
Contact met metzondergluten.com
Tips, ervaringen of een vraag? We horen graag van je. Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com. Je vindt ons ook als @metzondergluten op Facebook, Twitter en Instagram.
Groetjes! Stefan & Ilona

metzondergluten.com is onderdeel van Pacs Online – KvK 24451191

home