Anno 2013

Hi, wij zijn Stefan & Ilona


2013 was het… We zaten gezellig in een restaurant en toen kwam het hoofdgerecht. Dat van Stefan prachtig opgemaakt, dat van Ilona kaal, zonder sausjes of gezelligheid, want ja ‘die was glutenvrij’. Toen wisten we het: we gaan tips delen over glutenvrij eten. Want met of zonder gluten, eten is een feestje!

Wat begon met tips om lekker uit eten te gaan, werd al snel uitgebreid met recepten, tips voor stedentrips en zelfs eigen kookboeken. In 2016 kwam ons eerste kookboek uit, in 2018 de tweede en in 2020 het derde kookboek alweer! Alles over onze kookboeken vind je op de boeken-pagina.

Kortom; een site vol heerlijke recepten, tips om glutenvrij uit eten te gaan en te reizen en inspiratie voor de duurzame kookliefhebber!

Samenwerken
Dat kan, leuk! We zijn experts in receptontwikkeling, kunnen helpen bij glutenvrij advies voor horeca, het reviewen van producten… Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com en we bespreken de mogelijkheden.

Contact met metzondergluten.com
Tips, ervaringen of een vraag? We horen graag van je. Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com. Je vindt ons ook als @metzondergluten op Facebook en Instagram.
Groetjes! Stefan & Ilona