Meteen naar de inhoud

Glutennieuw – Cursus over glutenvrij eten en leven

Nieuw met glutenvrij? Daar is Glutennieuw! De cursus die je stap voor stap alles leert over glutenvrij eten en leven.
✔ Met liefde gemaakt door metzondergluten.com
✔ In samenwerking met de Nederlandse Coeliakie Vereniging

.

Nieuwe cursus in een e-book

Nieuw met glutenvrij? Daar is Glutennieuw

Jij bent, of een bekende is, gestart met glutenvrij eten. Dan komt er veel op je af. Wat mag je nog eten? Hoe maak je een recept glutenvrij? Wat zijn gluten eigenlijk? Hoe doe je dat in huis, zodat er geen kruisbesmetting ontstaat? Veel zal nieuw zijn. Je bent glutennieuw. Dat is helemaal niet erg, want daar helpen we je graag bij.
Daar is de cursus Glutennieuw! De informatieve cursus die je in één keer alles leert over glutenvrij eten en leven. Handig voor jou en handig voor familie, vrienden en bekenden. Zo weet iedereen alles over gluten en hoe daarmee om te gaan.
In de cursus vind je duidelijke informatie, praktische tips, heerlijke recepten en meer. We laten je zien dat, ook als je glutenvrij moet of wilt eten, er nog steeds veel mogelijk is.
Bestel het e-book
Cursus Glutennieuw

.

Kookboek Geniet Glutenvrij

Gemaakt door ervaringsdeskundigen en experts

De cursus is gemaakt door Stefan en Ilona van metzondergluten.com. We weten wat het is om te starten met glutenvrij eten. Onze website voorziet je al jaren van tips en recepten en we hebben drie kookboeken uitgegeven. Als echte ervaringsexperts delen we onze kennis graag met je in deze cursus.

Daarnaast zijn we er trots op samen te werken met de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV). Alle informatie in deze cursus is gecontroleerd en aangevuld door de diëtist van de NCV. Zo profiteer je niet alleen van onze ervaring, maar ook nog eens van de enorme kennis van de NCV.
Download het ebook in de webshop

.

Meer weten over metzondergluten.com?
Kijk eens rustig rond op onze website, bijvoorbeeld bij de kookboeken of in de webshop. Heb je nog een vraag? We horen graag van je!
Groetjes, Stefan en Ilona