Lunch bij Hotel New York in Rotterdam

Op een van de mooiste plekken in Rotterdam genoten we van een lunch… Bij Hotel New York! Lees hier de review…

8.1 metzondergluten
7.8 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
We zijn  al een aantal keer in Hotel New York geweest (bijvoorbeeld voor een glutenvrije high tea, klik hier!), toch wel een van de mooiste plekjes in Rotterdam. Hotel New York heeft een naam hoog te houden en daar hoop je toch elke keer weer wat van terug te zien.  Dit keer gingen we lunchen met zes personen in totaal. We hadden gereserveerd en kregen een mooie tafel in een rustig hoekje van het restaurant. De akoestiek laat soms te wensen over in de grote ruimte, maar in deze hoek hadden we daar totaal geen last van en kon iedereen elkaar prima verstaan. Ook lag er al een glutenvrije menukaart op tafel. Goed begin!De bediening is verdeeld in opnemen en uitserveren. Onze tafeldame was een vriendelijke serveerster waar ik niets dan goede woorden voor over heb. Haar collega die onze bestellingen kwam brengen was echter wat minder spraakzaam, wat de totale beleving niet ten goede kwam. Je hoopt toch op gezellige en vrolijke bediening aan je tafel. Maar goed, we komen voor het eten!We bestelden Chef’s Lunch Vis, een door de chef samengestelde lunch bestaande uit drie boterhammen, waarvan een met een garnalenkroketje, een met gerookte zalm en een met tonijnsalade. En het bleek een goede keuze: veel variatie aangevuld met een kleine salade. De kroket was precies goed van temperatuur en smaakte smeuïg, zoals het hoort! De tonijnsalade was duidelijk huisgemaakt en was vers. De boterham met zalm was goed, al mag hij iets dikker belegd worden… Ook bestelden we een glutenvrije salade met biologische geitenkaas, walnoten en honingdressing, geserveerd met een broodje met de verpakking er nog om heen en lekker warm. Het was heerlijk brood. De salade was ook erg lekker en vers (bij de glutenvolle variant krijg je de geitenkaas op getoast brood). Als je niet van zoet houdt moet je deze salade niet kiezen, want naast de geitenkaas met honing waren ook de walnoten nog eens erg zoet!

We hebben goed geluncht! Niet alleen vanwege de goede bekendheid met glutenvrije maaltijden serveren, maar ook vanwege de mooie en gezellige locatie komen wij hier zeker vaker!

Meer info?
Bezoek aan: Hotel New York
Te: Koninginnenhoofd 1, Rotterdam
Op: 30 maart 2014
Website: www.hotelnewyork.nl

Ben jij ook bij Hotel New York geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!