Ontbijt bij 25hours Design Hotel in Zürich, Zwitserland

Misschien wel een van de meest fancy hotels in Zürich, Zwitserland: het 25 Hours Design Hotel. Wij sliepen er twee nachten en probeerden uiteraard ook het glutenvrije ontbijt!

7.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
This review in English? click here!

Onze vakantie begon dit jaar met een tweedaags bezoek aan de Zwitserse stad Zürich. Een prachtige stad die je goed kan bezoeken vanuit het 25 Hours Design Hotel, met de tram sta je binnen 15 minuten in het centrum. Deze review gaat over het ontbijt, maar het hotel zelf willen we je niet onthouden. Een hip hotel waar ze design heel serieus nemen. Met een sauna, restaurant, gratis fietsen en tafeltennistafel is het helemaal compleet. De wellness is ook het vermelden waard. Het is best klein, maar met allerlei leuke hoekjes en een barretje erg bijzonder ingericht. De sauna kijkt uit over een deel van de stad!Het ontbijt bestaat uit een buffet dat is opgesteld op de bar van het restaurant. Voor de niet-glutenvrije mens is hier een ruime keuze aan broodjes en zoete lekkernijen te kiezen. Aangevuld met meer dan voldoende beleg smaakt het goed. En ook ontbreekt ook het Engelse ontbijt niet - spek, worstjes en gebakken ei! Glutenvrij ontbijt is ook mogelijk, dit hadden we bij reservering al doorgegeven. Je moet het elke ochtend wel weer even aangeven, maar er wordt goed rekening gehouden met glutenvrije gasten. Ilona kreeg twee sneetjes wit, twee bruin en een muffin! De muffin was heerlijk, het brood was wat droog, maar smaakte redelijk. Het beleg compenseerde dit. Er ligt allerlei vers beleg zoals verschillende kazen, gerookte zalm etc., dat is afgeschermd, dus weinig risico op kruisbesmetting.De  smoothies waren misschien wel het hoogtepunt van het ontbijt. De verse smoothies in diverse smaken waren heerlijk. Een goede start van de dag! Minpuntje was de koffie, een slappe bak die te lang in een thermoskan heeft gezeten. Op onze kamer stond een Nespresso automaat, dus we raden aan om na het ontbijt de koffie op de kamer te drinken.

Meer info?
Bezoek aan: 25Hours Design Hotel Zürich West
Te: Pfingstweidstrasse 102, Zürich
Op: 8 en 9 juni 2014
Website: www.25hours-hotels.com
Foto's: metzondergluten.com. De foto van de hotelkamer: 25hours Hotels.


Ben jij ook bij 25 Hours Design Hotel geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!