Lunch bij Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans is natuurlijk een begrip als het om bagels gaat. En er is ook een glutenvrije bagel verkrijgbaar. Wij gingen op de culinaire bagel-tour met de bagel tapas!

7.4 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Van shoppen krijg je trek, dus besloten we bij Bagels & Beans langs te gaan. Deze zaak is gevestigd vlakbij het gloednieuwe Centraal Station, in ook nog eens een nieuw gebouw: Calypso. Met al deze architectuur van niveau verwachten wij natuurlijk wel een overheerlijke bagel… We kozen voor een tafeltje achter in de zaak, waar we snel werden geholpen. We moesten de menukaart nog bekijken, dus bestelden we maar vast een drankje, verse frambozensap. De smaak was perfect, echt vers.Als lunch kozen we voor de bagel tapas. Een schaal met zeven dips waarmee je je bagel kunt beleggen. Om kruisbesmetting te voorkomen kozen we dit keer beide een glutenvrije bagel. Voor een glutenvrije bagel moet je wel € 0,75 extra betalen. De bagel tapas liet aardige tijd op zich wachten. De serveerster kwam nog aan tafel om te vertellen dat het glutenvrije brood altijd wat langer duurt… Nog een drankje dan maar.Van de zeven dips bleek eentje niet glutenvrij te zijn: de tonijnsalade. Wij vroegen of deze dan kon worden vervangen voor iets anders omdat we alles glutenvrij wilden. Dat kon wel even worden nagevraagd, maar we konden er ook voor kiezen om de zevende dip gewoon weg te laten? Dat vonden wij, gezien de keuzemogelijkheden aop de kaart, een beetje een vreemd voorstel. Dus we vroegen of ze het konden vervangen. Nadat de bagel tapas was geserveerd zagen we dat het kipfilet was geworden. Ook lekker!

Van de dips vonden we de cream-cheese met pesto en zongedroogde tomaten vooral heel lekker! Ook de guacamole was erg vers. We wisten al een tijdje dat je bij Bagels & Beans ook een glutenvrije bagel kon eten, maar dachten steeds, een bagel, dat zal wel erg droog zijn.. Maar dat viel zo mee, dat we zeker nog wel eens terug zullen gaan! 🙂 Bagel & Beans zit in heel veel steden, dus probeer het ook eens in een andere stad!

Meer info?
Bezoek aan: Bagels & Beans
Te: Scchouwburgplein 80, Rotterdam
Op: 24 augustus 2014
Website: www.bagelsbeans.nl


Ben jij ook bij Bagels & Beans geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!