Diner bij Hildernisse in Middelburg

In het hart van Middelburg aten we bij Hildernisse. Een goed gevuld restaurant… Wat zal de avond brengen?

7.8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Met een grote groep genoten we op een zaterdagavond van het diner bij Hildernisse. Bij binnenkomst doet het meteen gezellig aan. We waren er op tijd, naarmate de avond vorderde werd het steeds drukker. Dat maakte het erg rumoerig in het restaurant, waardoor je elkaar minder goed kon verstaan. De bediening bleef erg goed overeind met de drukte, ze hadden alles perfect onder controle.Vooraf hadden wij al geïnformeerd naar de glutenvrije mogelijkheden en onze gerechten gekozen, omdat we met een grote groep waren. We kozen voor de kreeft, op drie verschillende wijze bereid, entrecote als hoofdgerecht, en als dessert de crème brulee en chocolade verrassing. Bij de kreeft was een van de drie bereidingen (soepje) niet glutenvrij dus had ik twee verschillende bereidingen, smaakte prima.Bij Hildernisse zijn ze erg goed op de hoogte en kunnen ze heerlijk glutenvrij koken zonder producten weg te laten. Van plan hier te gaan eten? Je kunt op internet alvast de allergieënkaart bekijken, waarop bijvoorbeeld ook ei, melk, noten staan aangegeven. Super handig!Meer info?
Bezoek aan: Hindernissen
Te: Plein 1940 nummer 10, Middelburg
Op: 5 april 2015
Website: www.hildernisse.nl


Ben jij ook bij Hindernisse geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!

 

Wij gaan natuurlijk ook niet altijd uit eten. Thuis koken is heel gezellig. En met de recepten uit ons nieuwe kookboek nog heerlijk ook. Heb jij ‘m al?
Klik hier voor meer informatie.