Lunch bij onder de Leidingstraat in Eindhoven

Zullen we op ‘het strand’ , op het terras, of binnen gaan zitten? En daarna ook nog even boodschappen doen? Zo kun je vast wel een paar uurtjes doorbrengen bij Onder de Leidingstraat in Eindhoven, toch?

8.8 metzondergluten
8.8 van onze bezoekers (2 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Bij toeval kwamen we tijdens lunchtijd terecht bij Onder de Leidingstraat in Eindhoven, op Strijp-S. Het pand met de grote ramen alleen al trekt de aandacht. De warme dag was zeer geschikt voor een lunch op het terras! Je kunt binnen bestellen: laat de keuzestress maar komen, er staat veel lekkers op het menu. In afwachting van je bestelling kun je alvast een glaasje water inschenken met wat munt, fruit of citroen bijvoorbeeld.Wij kozen voor een broodje, met een smoothie erbij. Eet je glutenvrij, dan kan je onder andere kiezen voor een glutenvrij broodje, yoghurt met granola en natuurlijk salades. Ook zijn er verschillende zoete taartjes, bananenbrood en staat er glutenvrij bier van Mongozo staat op de kaart

Onder de Leidingstraat hoort echt thuis op Strijp-S in Eindhoven. Je kunt er heerlijk op 'het strand' genieten van een suikervrije chai latte met een glutenvrij gebakje, lekker lunchen, ontbijten, boodschappen doen....Meer info?
Bezoek aan: Onder de Leidingstraat
Te: Leidingstraat 45, Eindhoven
Op: 06 juni 2016
Website: www.onderdeleidingstraat.nl


Ben jij ook bij Onder de Leidingstraat geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!