Meteen naar de inhoud

Lunch bij Zusjes in Dordrecht

Lunchen in het centrum van Dordrecht bij Zusjes, dat bekend staat om haar biologische delicatessen. Een klein en gezellig zaakje, eens kijken hoe het eten smaakt! 

Moe van het shoppen of gewoon toe aan een gezellige onderbreking? Dan lijkt Zusjes een goede plek om langs te gaan. Een kleine en gezellige lunchroom, midden in het centrum van Dordrecht. Het restaurant serveert biologische gerechten en is volledig vegetarisch.

We hadden niet gereserveerd (kan ook niet voor minder dan 6 personen bij een lunch) en gingen dus op de gok, maar we gingen er vanuit dat een biologisch restaurant ook wel glutenvrije opties had. Die hebben ze normaal ook, maar helaas wat het glutenvrije brood op en vielen dus alle lekkere sandwiches af. Ilona koos voor de salade, bereid met watermeloen en geitenkaas. Lekker, maar met €10,50 aan de prijzige kant voor een kleine salade. Stefan ging voor de zeewierburger (The Dutch Weed Burger), een groen broodje met een burger van zeewier – een heerlijke burger, goed van smaak en geen enkel moment iets van vlees gemist. De burger is helaas niet glutenvrij.

Zusjes is een gezellig tentje voor een verantwoorde lunch. We gaan zeker nog eens terug, hopelijk is er dan wel glutenvrij brood – dan kan Ilona die ook eens proberen…

Meer info?
Bezoek aan: Zusjes
Te: Voorstraat 431, Dordrecht
Op: 25 juni 2016
Website: www.zusjes.net