Meteen naar de inhoud

Lunch bij Thoms in Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam, in de gezellige winkelstraat de Meent, vind je Thoms. Een mooi restaurant met heerlijk terras. Eens kijken of het eten net zo lekker is…

Vlakbij de markt is Thoms een goede stek voor een lunch. Het terras was goed gevuld toen we aankwamen, gelukkig was er nog plek. Het terras (en binnen ook trouwens) zien erg mooi uit, goede stoelen, verzorgde inrichting, daar is over nagedacht – en dat zien we graag.

We werden direct opgemerkt door de enthousiaste bediening en we konden onze bestelling snel doorgeven. We hebben geen enkele keer lang moeten wachten als we iets wilden vragen of bestellen, dat zie je wel eens anders als het terras vol zit. Heel fijn!

Op de lunchkaart staan vis, vlees en vega gerechten. Vlees heeft wel de overhand op de kaart. Ook staan er twee soepen en salades op. Alle broodjes (op het pitabroodje na) kunnen ook glutenvrij geserveerd worden, de soep is standaard glutenvrij. Keuze genoeg dus.

We kozen voor de Thaise vissoep en het glutenvrije broodje met geitenkaas en avocado. Heerlijk! De soep wordt ingeschonken aan tafel, een leuk extraatje. Voor de met-gluten lezers; er wordt ook speciaal Thoms-bier geschonken, lekker biertje – helaas niet glutenvrij te bestellen. Gelukkig staan er ook hele lekkere wijnen op de kaart.

We hebben er weer een favoriet tentje bij in Rotterdam!

Meer info?
Bezoek aan: Thoms
Te: Meent 131, Rotterdam
Op: 16 juli 2016
Website: thoms.nu