Meteen naar de inhoud

Diner bij De Limonadefabriek in Streefkerk

Op een prachtige plek met aan de ene kant de haven en aan de andere kant de Lek is het genieten van het zomerzonnetje. Dat belooft wat goeds!

Midden in de haven van Streefkerk vind je De Limonadefabriek, een drijvend restaurant en bistro met prachtig uitzicht over de rivier de Lek. Wij gingen hier genieten van een drie gangen menu met de AH-actie. Bij de reservering al doorgegeven dat er eenmaal glutenvrij gegeten moest worden. Aan tafel werd hier keurig op teruggekomen en gevraagd wie van ons het betrof. Goed begin!

Vanwege de actie was het menu een verrassing, altijd leuk. We kozen een lekkere fles wijn uit Bulgarije (aanrader!) en daarna kwam de goed gevulde amuse op tafel met dungesneden worstjes, gepofte rijst en chipjes met mayonaise.

Het voorgerecht betrof een komkommersalade met vis en als hoofd verscheen eend op tafel die op drie verschillende wijzen bereid was. Stuk voor stuk mooi opgemaakte gerechten en goed van smaak. Als dessert was er keuze uit kaas of zoet, we kozen voor zoet en een heerlijk dessert van witte chocolade kwam onze kant op.

Iedereen die werkzaam was in het restaurant was echt serieus, had verstand van datgene dat op tafel kwam en plezier in zijn werk. Fijn om je daarmee te omringen, dan weet je dat je in goede handen bent.

Meer info?
Bezoek aan: De Limonadefabriek
Te: Nieuwe Haven 1, Streefkerk
Op: 21 augustus 2016
Website: www.limonadefabriek.nl